azyanz

By: azy irdina

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Monday, 17-Nov-2008 12:07 Email | Share | | Bookmark
Insan-insan tersayang buat selamanya

 
 
 
Rindu, sayang buat semua.....


Sunday, 16-Nov-2008 15:55 Email | Share | | Bookmark
Makan angin p KLCC

Sempat jugak si kecik ni naik buai
hahaha.. abah n dina
Dina.. tengah ambik mood
View all 4 photos...
Hari ni kami sefamily takde idea nak g mane.. Jadi sambil pusing2 KL.. teringat kat KLCC.. Jadi kebetulan ada bola sebiji dalam kerete, kami terus menuju ke KLCC.. bagi chance la kat Dina enjoy sikit.. kesian die.. Sampai KLCC.. tengok, ramai jugak orang.. Siap bawak bekal lagi.. Syok jugak kan.. Sempat main dalam 18 min, hujan pulak turun.. huhuhuhuhu.. apa lagi, mengamuk la si budak kecik ni nak main jugak.. Lain kali ingat nak dtg lagi bwk Dina mandi kolam pulak.. Kepada anda.. jom la g jalan KLCC.. hehehehe


Sunday, 26-Oct-2008 10:35 Email | Share | | Bookmark
Adik E kahwin

nie tengah control macho nie..hero penang
nie tengah sanding kat umah mak
Tahlil dan doa selamat.. Ini la dia Tn Hj Saed Don, bapak mertua
View all 8 photos...
alhamdullilah ....kahwin jugak adik ipar yanz yg sorang nie.... actually nie first time uruskan majlis perkahwinan dari awal sampai akhir. Nak demam rasanya...apa pun kita layan gambar dulu....


Friday, 10-Oct-2008 15:43 Email | Share | | Bookmark
Rumahku Syurgaku.. Bahagianya...

mcm balai bomba pun ada.. hehehe
meh la datang rumah
Inilah kediaman saya dan keluarga saya.. Cantik tak? Sebenonye.. rumah ni husband sy baru je catkan.. bulan puasa hari tu.. Kombinasi warna tu sy le ya pilih... kepada pengunjung blog ni.. sila-silakan datang rumah kami yang sederhana ni... Anyway.. rumahku syurgaku.. sebab bahagianya tinggal dirumah sendiri niii... heheheh...


Saturday, 1-Mar-2008 05:57 Email | Share | | Bookmark
Holiday di Lumut

Kat jeti Lumut
Rambut Dina pendek.. hehehe.. tp baik punya posing..
Amboi amboiii
View all 4 photos...
Masa ni Yanz n Family pegi makan angin di Lumut n Pangkor.. Saje bosan2 pegi laa makan angin.. menenagkan pikiran.. Kdg2 makan angin ni best jugak... hehehe


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net